Over ons

MISSIE

ATC-Select realiseert samen met de opdrachtgever de ambities met een bestendig resultaat en duurzaam grip op de onderneming.

DE VISIE 

ATC-Select voegt waarde toe aan uw proces, project of bedrijf. De adviseurs van ATC-Select.nl werken zoveel mogelijk actief met u en uw medewerkers. Om u optimaal te ondersteunen ontwikkelen wij onze dienstverlening en kennis permanent.

EEN DYNAMISCHE ORGANISATIE

Wij zijn ondernemende kenniswerkers en professionals. Wij voelen ons het beste op onze plaats in een omgeving, waar wij zelf mede verantwoordelijk zijn. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor elkaars kwaliteiten en stimuleert vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. 

ATC-Select heeft dit vorm gegeven in een hecht professioneel georganiseerd bedrijf met een sterke identiteit.

WAT KUNT U VERWACHTEN ALS U ATC-SELECT VRAAGT?

  • Een solide en inzichtelijk advies;
  • Inzicht in welke verbetering van uw mensen en organisatie maximaal haalbaar is;
  • Een team mensen die er voor kunnen zorgen dat de geadviseerde verbeteringen ook daadwerkelijk duurzaam worden ingevoerd en beklijven.

WAT ZIJN ONZE KERNWAARDEN?

Echt

Staan met beide benen op de grond; we onderkennen en omarmen de diversiteit van de mensen waarmee wij samenwerken en benutten de daaruit voortvloeiende kansen. 

Gewoon goed

Gericht op resultaat, helder in de formulering daarvan en transparant in de werkwijze. 

Ondernemend

Wij zijn ondernemend en schuwen nieuwe initiatieven niet. Wij maken voordelen en risico's inzichtelijk.

Samen vindingrijk

Gericht op samenwerking. Wij stimuleren open gedachtewisselingen om het beste resultaat uit het team te halen. Daarbij worden nieuwe mogelijkheden en ideeën verwelkomd. Wij nuanceren en relativeren waar nodig en zijn gericht op de groei en bloei van uw bedrijf, om duurzaam grip te realiseren.