Lokaal Sportakkoord in de gemeente Katwijk getekend

Tijdens het jaarlijkse van Zessen Claer Sportgala afgelopen vrijdag in de gemeente Katwijk ondertekenden maar liefst 30 sportverenigingen, maatschappelijke partners, ondernemingen en de gemeente Katwijk voor een zaal met meer dan 400 bezoekers het Sportakkoord Katwijk beweegt!.

Onder het motto 'Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen!" voelen én zijn de verenigingen, maatschappelijke partners en ondernemingen samen verantwoordelijk voor het bereikte lokale sportakkoord en de hierbij behorende experimenten en challenges. Sportformateur Hélène Kruis van ATC-Select begeleidde in de afgelopen maanden het proces rondom het tot stand komen van het Sportakkoord Katwijk beweegt.

De aangesloten partijen kunnen nu aan de slag met de uitvoering van de experimenten en challenges uit het akkoord met ondersteuning van de lokale adviseur sport Marvin Straver.

Hélène Kruis begeleidt momenteel ook de gemeenten Texel en Uitgeest bij het opstellen van een Lokaal Sportakkoord. Meer weten over het Lokaal Sportakkoord of een andere vraag op het gebied van Sport & Bewegen of sportaccommodaties. Bel 0619921573 of mail h.kruis@atc-select.nl