Duurzaam bestendigen koers Sportcentrum Leek en Topsporthal Leek

ATC-Select analyseert momenteel in opdracht van de gemeente Westerkwartier en Sportcentrum Leek BV de organisatie van Sportcentrum Leek en de Topsporthal. Sportcentrum Leek beheert een aantal eigen, maar ook een grote maatschappelijke sportaccommodatie van de gemeente Westerkwartier. Sportcentrum Leek heeft zich in de in de afgelopen decennia ontwikkelt tot een multifunctionele dienstverlener en hierbij is de vraag gerezen of de huidige koers en inrichting passend is bij de huidige omvang en de toekomstige ontwikkelperspectieven. 

ATC-Select onderzoekt voor haar opdrachtgevers de landelijke, provinciale en lokale trends en mogelijke ontwikkelperspectieven. Zij geeft op basis van het onderzoek adviezen, zodat het multifunctionele centrum zich in de regio ook op langere termijn kan blijven positioneren en aansluiten bij de huidige en toekomstige vraag in de markt.

Heeft uw organisatie een vraag rondom aspecten in de bedrijfsvoering en/of sport- en beweegvraagstukken? Neem dan contact op met Hélène Kruis (06-19921573), Minne Dolstra (06-49653729) of mail@atc-select.nl