Afronding opdracht Sportstichting Zuidplas

In de periode juli 2021 tot en met 30 april 2022 heeft Minne Dolstra van ATC-Select op interimbasis de functie van directeur Sportstichting Zuidplas (SSZ) ingevuld. SSZ faciliteert en stimuleert in opdracht van de gemeente Zuidplas sport en beweegactiviteiten in de plaatsen Moordrecht, Moerkapelle, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voorzitter Erik de Haas vatte Minne zijn inzet voor SSZ als volgt samen: "Minne heeft onze Sportstichting Zuidplas van een nogal onstuimige werkomgeving, na het afscheid van onze directeur, in 9 maanden tijd in rustig vaarwater geloodst. Zijn ervaring, uitstraling, daadkracht en zeker ook af en toe de nodige humor, hebben zowel het bestuur en het MT alsmede de diverse stakeholders, zoals bijvoorbeeld gemeente, sportverenigingen en de lokale politiek een goed gevoel gegeven met betrekking tot de toekomst van onze Sportstichting. Dit alles in een voor alle betrokkenen compleet nieuwe werksituatie waarbij COVID maatregelen en daarmee samenhangende impact en maatregelen soms ter plekke uitgevonden en geïmplementeerd diende te worden. Naast dit alles hebben we de organisatie ook zo in kunnen richten zodat de toekomst beter geborgd is. Dank voor de samenwerking Minne. We houden contact!"

Heeft uw gemeente, provincie of publiek/private (sport)organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning, bel dan met Hélène Kruis 06-19921573 of stuur een bericht naar mail@atc-select.nl