Afronding interimmanagement Marcel van Dongen bij SRO Haarlem

In het afgelopen half jaar heeft Marcel van Dongen op interimbasis de zwembaden De Planeet en de Houtvaart voor SRO Kennemerland BV in Haarlem geleid.

Jaap Bakker Manager Sport en Vastgoed waardeerde de inzet van Marcel en gaf hem een positieve referentie. "Marcel heeft gedurende 6 maanden de functie van bedrijfsleider vervult en ervoor gezorgd dat de continuïteit gewaarborgd bleef. Waar hij kon heeft hij processen tegen het licht gehouden en verbeterd. Naast de functie van bedrijfsleider hebben wij Marcel gevraagd om te onderzoeken wat de Haarlemse zwembaden nog nodig hebben om nog verder door te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in het rapport 'Op weg naar een toekomstbestendige organisatie van de zwembaden in Haarlem'. Dit was een praktisch en vooral goed toepasbaar advies, waar wij als SRO zeker ons voordeel mee gaan doen. Wij danken hem voor zijn inzet voor ons bedrijf en wensen hem voor de toekomst het beste toe'.

Heeft u ook behoefte aan tijdelijke ondersteuning door een interimmanager of een beleidsadviseur? Neem dan vrijblijvend contact op met ATC-Select en bel met Minne Dolstra op 06-49653729 of stuur een bericht naar mail@atc-select.nl