Eerste data Masterclasses 2020 Toezichthouden voor leden RvB, RvC en RvT in Noord Nederland bekend.

Wilt u zich bijscholen als lid van een Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen of een Raad van Toezicht? Of ziet u een toezichthoudende functie als de next step in uw carrière? Volg dan één of meerdere van de o.a. hieronder door Bestuurderscentrum.nl aangeboden Masterclasses in 2020.

13 februari MC Strategische Herijking

16 april MC Belangenverstrengeling en Integriteit

26 mei MC Paradox werkgever - toezichthouder

De bijeenkomsten in Noord-Nederland worden gehouden bij ATC-Select.nl, Drostenlaan 2 9331 BG in Norg.  

Als u zich voor 7 januari 2020 in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses voor toezichthouders en bestuurders gelden de volgende kortingstarieven: 2 masterclasses € 750,-, 3 masterclasses € 1.050,- en 4 masterclasses € 1.300,-.

Over de organisatie

In samenwerking met Supervisie Limburg en onder auspiciën van Maastricht University School of Business and Economics organiseert Bestuurderscentrum nu ook Masterclasses voor bestuurders én toezichthouders.

Maastricht University School of Business and Economics is geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs). De Universiteit voldoet daarmee aan de voorwaarden die onder andere VTW, Aedes en NBA stellen aan de toekenning van PE-uren.

Doelgroep

Directeuren, secretarissen, bestuurders en toezichthouders uit verschillende delen van de (semi-) publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

 Kosten

De kosten bedragen € 395,-. BTW is niet van toepassing.

Na het bijwonen van de bijeenkomst ontvangt u van de Universiteit van Maastricht een certificaat van deelname.

Deelname aan de bijeenkomsten van Bestuurderscentrum.nl is voorbehouden aan de leden van Bestuurderscentrum. Het lidmaatschap kost slechts 75 euro (exclusief btw) per jaar. Door u in te schrijven op deze bijeenkomst, wordt u automatisch lid van Bestuurderscentrum en ontvangt u hiervoor een factuur.

 PE-Punten

De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 3 PE-Punten.

Na het volgen van 6 masterclasses wordt u ingeschreven in het register van Maastricht University als gecertificeerd toezichthouder.